Spara pengar-guide

Guiden innehåller samarbetslänkar: Läs disclaimer längst ned på sidan. Vi samarbetar endast med företag som vi själva gillar!

Guide: ca 6 minuter

Du lär dig: Hur man sparar pengar på olika enkla sätt. Efter du har följt guiden bör du kunna spara flera hundra kronor eller mer, varje månad.

Billigare mat

Mat är en av de större kostnaderna man har i ett hushåll. Speciellt drar kostnaderna iväg om man lägger mycket pengar på utemat. Det första tipset för att spara mycket pengar är att göra matlådor. Man slipper då lägga dyra pengar på utemat om dagarna. Men var ska man köpa maten för att få så bra pris som möjligt?

Vi tipsar om matsmart, som säljer mat och annat man kan köpa i de vanliga livsmedelsbutikerna till ett lägre pris. Det kan de göra genom att de köper in produkter vid t.ex överproduktion,

Klicka på knappen nedan för att komma till matsmart.

Mobilabonnemang

Betalar du flera hundra i månaden för ditt telefonabonnemang? För att ha ett så billigt abonnemang som möjligt kan det vara bra att jämföra sitt abonnemang med andra alternativ. Vimla är ett bra och billigt alternativ som just nu är den bästa operatören enligt oss. 

Vimla använder telenors nät som täcker 99,9% av sveriges befolkning. Billigt och bra. Du kan klicka på knappen nedan för att komma till Vimla och jämföra med ditt nuvarande abonnemang!

Spara pengar genom prisjämförelse

Det finns mycket man kan jämföra priset på och välja det billigaste alternativet. På compricer kan man sänka sina kostnader för bland annat:

El – Jämför olika elbolag. Här finns det stor möjlighet att spara många hundralappar om året.

Försäkringar – Hitta vilken försäkring som är bäst och billigast för dig

Lån – Jämför räntor för olika lån

Kreditkort – Hitta det billigaste kreditkortet osv…

Se till så att du har det billigaste och bästa alternativet på alla dessa punkter så kan du säkerligen spara en hel del pengar. Tänk också på att du kan jämföra vanliga priser på andra produkter på t.ex prisjakt.se då priser kan skilja sig mycket åt mellan olika företag.

Lägre ränta på lån

Se vår guide till att få så låg ränta som möjligt på både lån som du redan har och även när du ska ta ett nytt lån. Vilka typer av lån finns det och vilka är bäst? Du får även tips om hur man kan använda belåning till sin fördel vid t.ex aktiehandel.

Rekommenderade guider

Bonustrading

Lär dig omsätta spelbolags bonusar och få ut vinst.

Aktiehandel

Lär dig handla med aktier och få dina pengar att växa.

Få gratis hjälp i vår facebook-grupp

Gratis e-bok till din email▼

Inkomstguiden på facebook▼

Kontakta oss▼

Innehållsförteckning

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.