Disclaimer/Ansvarsfriskrivning

Inkomstguiden.se är en hemsida/blogg avsedd för tips (ej profesionell rådgivning) om spel/betting/investeringar och andra sätt att få en extra inkomst på internet. Inkomstguiden.se ägs och drivs av Inkomstguiden AB.
Inkomstguiden AB tar inget ansvar för beslut gjorda av läsare som lagt spel på någon spelsida eller någon spelsida genom länkar från hemsidan. Detta gäller även för eventuella investeringar i aktier, fonder, handel med valuta och andra finansiella instrument. Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka ditt investerade kapital.

Att all information som på hemsidan ges ut är aktuell och/eller korrekt kan inte garanteras. Det är läsarens ansvar att själv kontrollera om informationen stämmer. Information från inkomstguiden.se skall heller inte ses som professionell rådgivning eller rekommendation att spela med pengar. Inkomstguiden.se uppmanar läsare att inte investera/spela för pengar de inte har råd att förlora, och att man isåfall gör det på egen risk.
Inkomstguiden AB tar inget ansvar för eventuella förluster eller skador orsakade av någon som använder sig av information från hemsidan https://inkomstguiden.se eller av information från email skickade till läsare av hemsidan.

Länkar till externa webbplatser

Inkomstguiden.se innehåller länkar till andra webbplatser som ägs och drivs av andra företag/tredjeparter. Inkomstguiden AB kan ej hållas ansvarig för innehållet på dessa externa webbplatser, men vi rekommenderar bara andra webbplatser vi själva har besökt och som vi gillar.

Hemsidan innehåller samarbetslänkar till våra samarbetspartners såsom exempelvis Avanza Bank. Du som besökare påverkas ej av länkarna utan de fungerar precis som vanliga länkar. Vi (Inkomstguiden AB) får i vissa fall en ersättning om du som besökare skapar ett konto eller handlar hos våra samarbetspartners via länkarna på hemsidan. Detta bidrar till att vi kan fortsätta arbeta med inkomstguiden.

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.