Investera pengar

Du lär dig: Olika sätt att investera sina pengar på börsen, banken och i lån.

Har du börjat tjäna pengar på internet genom guiderna på hemsidan eller kanske du har pengar som bara ligger på ett sparkonto utan ränta? Låt dina pengar växa genom att investera dem! Här kan du lära dig investera i aktier, fonder och räntefonder/peer-to-peer lån. Här är en kort beskrivning av de olika investeringsformerna:

Aktier – Att investera i enskilda aktier kan vara riskfyllt. Följ den här guiden för att lära dig mer om aktier och hur du minskar riskerna! Följ guiden så har du möjlighet till bra avkastning på pengarna genom att investera som jag gör just nu.

Fonder – Lär dig om olika typer av fonder som finns, och vart man kan hitta aktiefonder som följer börsens kurs helt utan avgifter. Fonder är ett bra alternativ för alla, och speciellt dig som är helt ny till sparande. Gör det enkelt för dig själv och följ den här guiden så kommer du igång med ditt sparande direkt.

Räntefonder och lån – Ett mindre riskfyllt alternativ för dig som bara vill ha lite ränta på pengarna. Nu när bankernas räntor är så låga så kan det vara ett alternativ med räntefonder. Dock så är räntefonder inte samma sak som att få en fast ränta från t.ex sparkonto, utan räntefonder kan också sjunka i värde (även om det inte händer så ofta). Något som jag gillar mer är att låna ut pengar till andra privatpersoner istället, även om det finns risker här också. Läs mer om”p2p-lån” (peer-to-peer = person till person-lån) och se hur jag har över 5% ränta genom att låna ut till olika privatpersoner.

investera pengar i aktier fonder lån

Har du lust att börja läsa affärstidningar gratis? Då kan vi rekommendera Arcy som man testa 30 dagar gratis och läsa den populära affärstidningen Privata affärer och även deras ”placeringsguiden” med tips och värdefull info om investeringar, där man kan lära sig väldigt mycket.

Man kan direkt avsluta prenumerationen och fortfarande läsa i 30 dagar gratis. Annars får man betala strax under 100kr per månad för prenumerationen!

Få gratis hjälp i vår facebook-grupp

Gratis e-bok till din email▼

Inkomstguiden på facebook▼

Kontakta oss▼

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.