Matched betting

Guide: ca 10 minuter

Du lär dig: Vad Matched betting/Bonustrading är och hur man kan utnyttja spelbolagens bonusar till sin fördel.

Matched betting - Introduktion

Den här guiden borde läsas igenom på ca 10 minuter och går igenom exakt hur matched betting fungerar i Sverige. Du kommer snart förstå hur lätt det är att få vinst från ”spelbonusar”. 

Först låter det lite för bra för att vara sant, men eftersom spelbolagen lägger mycket pengar på att få in nya spelare så kan man utnyttja detta och få en stor vinst ganska enkelt och helt lagligt. Här kommer du alltså lära dig exakt hur man gör.

Om du redan vet vad matched betting är, och vill följa steg för steg-guiden: klicka här

Vad är matched betting / Bonustrading?

Det sättet som troligen är mest effektivt för att börja få extra inkomst online är ”matched betting”. Det är en taktik för att utnyttja välkomsterbjudanden (och lite andra erbjudanden) från olika bettingsidor som de ger ut för att få fler kunder. 

Till att börja med ska jag säga att du måste vara minst 18 år för att registrera dig på bettingsidor. Om du är under 18 och vill tjäna en slant så kan du försöka visa denna guide för dina föräldrar, så kanske de bjuder dig på en del av de pengar det faktiskt går att få ut i princip riskfritt från denna taktik. Dessutom är vinster på spel skattefritt i Sverige!

Om du är skeptisk redan nu och tycker att det låter för bra för att vara sant så kan jag berätta att det har skrivits artiklar om ”matched betting” av kända brittiska nyhetstidningar. Här är artikeln av The Guardian där författaren berättar att han har tjänat runt 770£ (Drygt 8000kr) som förhoppningsvis ger lite mer trovärdighet till taktiken jag ska lära ut. Jag kommer hjälpa dig förstå hur det fungerar att omsätta och tjäna pengar på dessa bonusar, och visa steg för steg hur du gör det. Rulla ned för att läsa hur det går till.

Hur matched betting fungerar (Förenklat)

De flesta välkomsterbjudanden man ser på spelsidor ser ut ungefär såhär: ”Få upp till 1000kr i välkomstbonus!”. Men det är ju inte gratispengar direkt, eftersom de flesta har omsättningskrav som måste uppfyllas. Om man läser igenom villkoren för bonusen (vilket är väldigt viktigt) så ser man oftast att man måste spela för t.ex 6 gånger pengarna innan man kan ta ut bonusen.

Hur ska man då omsätta dessa pengar utan att riskera att förlora? Jo, man spelar på att något ska hända (T.ex att ett fotbollslag vinner en match) på bettingsidan med sin egen insats + bonusen, och samtidigt spelar man på att det inte ska hända (Att det fotbollslaget inte vinner matchen) på en annan sida, en så kallad ”spelbörs” (Betting exchange).

På så sätt går du ungefär plus minus noll oavsett resultat på matchen, och har omsatt (spelat för) en del av ditt ”omsättningskrav”. Man kommer gå lite minus varje gång pga. avgifter och skillnader på odds, men det är en bråkdel av vad du kommer kunna ta ut av bonusen i slutändan. Sedan när du gjort detta några gånger så har du omsatt din bonus och kan ta ut den. Om du förlorar på spelsidan går det ännu snabbare att få din vinst, eftersom du då vinner på spelbörsen. Mer om detta i exemplet där nere under rubriken ”I praktiken”.

extra inkomst online

Finns det några risker?

Det finns vissa risker med denna taktik, och du har eget ansvar för allt du gör med informationen du fått här. Se till att du förstår det mesta innan du sätter in pengar på någon sida. Det mesta hänger på att du inte gör några misstag själv, som att t.ex klicka på fel spel eller skriva in fel summa att satsa, men du kan se precis hur du ska göra i steg för steg-guiden

Om du ändå känner dig osäker så kan du även få tips av oss, genom att gå med i bonusprogrammet. De 5 första bonusarna hjälper vi folk gratis med. Du behöver inte skriva in några kortuppgifter och det är ingen bindningstid.

Utöver detta är taktiken i princip riskfri, men det rekommenderas såklart inte att spela med pengar du inte har råd att förlora.

I praktiken

Nu går vi in på hur det fungerar i praktiken med ett exempel.

Vi säger att en spelsida har ett erbjudande på 100% upp till 1000kr. Det betyder att om du sätter in 1000kr så får du 2000kr att spela för. Spelsidan ger dig alltså en bonus på 1000kr. Omsättningskravet är 3x, så du måste omsätta/spela för totalt 6000kr för att kunna ta ut din bonus. Det låter svårt att omsätta 6000kr med 2000kr på kontot utan att riskera en förlust tänker du, men det är därför vi använder oss av matched betting.

Nu är det dags att öppna ett konto på en spelbörs (Jag visar hur man öppnar dessa konton längre fram i guiden). Du öppnar ditt konto och sätter in 2000kr. För enkelhetens skull säger vi att spelbörsen inte ger dig någon bonus. Nu har du totalt 2000kr på spelsidan och 2000kr på spelbörsen.

Nu är det dags att spela. För att göra ett enkelt exempel så spelar vi på ett odds på 2.0. Det betyder att du dubblar dina pengar om du vinner. Du sätter dina 2000kr på spelsidan på att Hockeylaget 1 ska vinna matchen (inklusive övertid). Samtidigt så sätter du dina 2000kr på spelbörsen på att Hockeylaget 1 ska förlora matchen. Oavsett vad som händer så går du +-0kr. På en spelbörs kan man alltså satsa tvärtemot vanliga spelsidor, på att något inte ska hända. Detta kallas att ”boka” ett spel. Vi bokar alltså Hockeylaget 1 till oddset 2.0 och vi satsar 2000kr. Om Hockeylaget 1 förlorar så vinner vi när vi bokar.

matched betting

Nu har vi 2000kr på att Hockeylaget 1 vinner, och samtidigt 2000kr på att Hockeylaget 1 förlorar. Nu är matchen spelad och Hockeylaget 1 vann på övertid. Det som händer nu är att vi vinner på spelsidan eftersom vi spelade på hockeylaget 1. Nu har vi 4000kr där. Samtidigt förlorar vi på spelbörsen eftersom vi bokade hockeylaget 1, och nu har vi 0kr på spelbörsen. Då har vi omsatt bonusen 1 gång (2000kr) och behöver spela för 4000kr till för att låsa upp bonuspengarna och ta ut dem. Så om vi spelar dessa 4000kr på en likadan match med samma odds och vinner igen så får vi 8000kr på kontot som vi nu kan ta ut, samtidigt som vi har förlorat 6000kr (2000kr på första bokningen och 4000kr på andra bokningen) på spelbörsen. +2000kr alltså. Eftersom du har satt in 1000kr själv på spelsidan så får nu ut en vinst på 1000kr! I verkligheten hade vinsten troligen landat runt 700kr efter skillnader på odds.

Om Hockeylaget 1 hade förlorat hade utfallet blivit såhär: Spelet på spelsidan går förlorat och du har 0kr på kontot. Samtidigt vinner vi på spelbörsen eftersom vi bokade, och vi har nu 4000kr på spelbörsen. Detta betyder att du redan gjort en vinst på 1000kr, eftersom du totalt har satt in 3000kr, och nu har 4000kr på kontot! I verkligheten här hade du troligen landat på en vinst runt 800kr efter skillnader på odds + en mindre %avgift från spelbörsen. 

Nu behöver du inte göra något mer, utan du går vidare till nästa erbjudande och gör samma sak igen. Alla bonusar för matched betting finns här på bonus-sidan! Om du sen vill betta vanligt (t.ex efter du redan utnyttjat alla bonusar) och vill se de bästa bettingsidorna för vanlig betting så kan du kika på vår hemsida om just betting och hur det kan bli lönsamt, svenskaspeltips.com (Om du vill se fler bettingbonusar kan du även klicka här för att komma till en till sida med lite fler ovanligare spelbolag).

Tryck på knappen under denna text på ”Nästa Guide” för att steg för steg få reda på hur du ska göra för att tjäna dina första pengar (steg för steg-guiden). Om du är intresserad av personlig coaching via meddelanden så kan du redan nu testa på vårt ”bonusprogram” helt gratis och få hjälp att klara av din första bonus och få vinst utan att behöva betala något! Klicka isåfall på ”Testa bonusprogrammet” nedan så får du mer info.

Gratis e-bok till din email▼

Inkomstguiden på facebook▼

Kontakta oss▼

Innehållsförteckning

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.