Undvik riskerna

Guiden innehåller samarbetslänkar: Läs disclaimer längst ned på sidan. Vi samarbetar endast med företag som vi själva gillar!

Du lär dig: Vilka risker som finns med matched betting och hur man kan undvika dem.

Vanliga risker

Den vanligaste risken är att man är slarvig och råkar spela på fel match eller skriva in fel summa. Därför är det alltid bra att vara noggrann och dubbelkolla vad man gör, och såklart använda sig av oddsmonkey som räknar ut vad man ska spela på och hur mycket man ska lägga på varje spel.

En till vanlig risk om man är nybörjare är att återigen skippar oddsmonkey och väljer för dåliga spel (med för dålig odds-kvalitet). Då kan värdet i bonusen försvinna så din vinst blir noll eller till och med minus. Därför rekommenderas det att följa guiden här på hemsidan och inte tro att det är superlätt att göra allt själv på en gång. 

Helst ska spelen ha en odds-kvalitet rating på minst 95% hos oddsmonkey, men lite lägre rating går oftast bra om inte bonusen har så högt omsättningskrav. Oftast hittar man dock spel med minst 94-95% rating och då bör det inte vara några problem. Man kan också alltid använda oddsmonkeys kalkylator för att se hur hög vinst olika spel ger.

En till (lite mer långsökt) risk man kan tänka på är att vissa spelbolag ägs av samma företag och kan därför försöka hitta spelare som de tror försöker utnyttja deras bonusar och odds. Risken för att bli avstängd på grund av detta är extremt låg om du inte t.ex bryter mot reglerna och gör flera konton på samma ip-adress åt vänner/familj och det är även lägre risk nu för tiden när det bara finns i princip 1 bonus per spelbolag till skillnad från förr (innan de nya spellagarna 2019) då spelbolagen kunde ge ut fler bonusar åt samma kund. Det är också väldigt många spelare som använder deras bonusar varje dag.

Om du vill vara överdrivet säker och har vunnit en stor summa och tar ut pengar från exempelvis betsson så kan du om du vill stå över nordic bets och betsafes bonus, eftersom de alla ägs av Betsson AB. Fler spelbolag som är relaterade till varandra är t.ex:

-William Hill och Mr green

-Bethard, scandibet, betive och fastbet

Jag själv som gjort hela guiden om matched betting och använt hundratals bonusar har aldrig råkat ut för detta, så risken är väldigt liten för alla som bara tar välkomstbonusarna nu när det ej finns fler återkommande bonusar som före 2019.

Om du ändå vill ta den säkrare vägen och nöjer dig med lite lägre vinst så kan du välja att spela bara på ett av de relaterade spelbolagen, om du tagit ut en stor vinst från ett av dem tidigare. Annars bör det vara fritt fram att ta alla bonusar utan problem! Alla spelbolagen på vår bonus-lista har svensk spellicens vilket gör att det inte är några oseriösa spelbolag som försöker lura dig på pengar. Därför är det bra att gå efter vår lista istället för att försöka hitta andra spelbolag själv.

Gratis e-bok till din email▼

Inkomstguiden på facebook▼

Kontakta oss▼

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.