Undvik riskerna

Hur man undviker att bli limiterad

Efter du är klar med välkomstbonusen så skickar vissa spelsidor ofta fler erbjudanden till dig via email. Dessa erbjudanden kan vi också tjäna på, och om bettingsidorna märker att vi bara använder deras bonusar så kan de limitera våra konton, dvs att vi inte får spela på deras erbjudanden längre. Därför måste vi lägga så kallade "mug bets" på såna bettingsidor som erbjuder fler bonusar än välkomstbonusen så att vi inte blir limiterade. Mug bets är helt enkelt vanliga bets (som inte har något med ett erbjudande att göra), som man skulle lägga om man spelade på bettingsidan för skojs skull. Dessa bets, som man kan lägga på t.ex sitt favoritlag i hockey eller fotboll, visar bettingsidorna att vi ser ut som helt vanliga spelare och därför kommer de förhoppningsvis inte märka att vi bara är ute efter deras bonusar! Tänk på att vi bokar dessa spel på betfair också, så att vi inte förlorar mer än några kronor.

Om en spelsida ger ut bonusar ofta så kan det vara en bra idé att lägga "mug bets" ofta och lite regelbundet. Vi kanske t.ex spelar 100kr på samma fotbollslag någon gång ibland för att få det verka som att det är vårat favoritlag. Detta behöver man dock inte ge sig in på innan man är klar med alla välkomstbonusar på bonus-sidan. Ett annat tips för att verka som en vanlig spelare är att spela på matcher som håller på att börja inom några timmar. Det är mer misstänksamt att spela på en match t.ex 2 dagar innan den spelas, samma princip som att det är mer misstänksamt att spela på en division 2-match istället för en premier league-match.

En annan sak man kan försöka göra är att inte alltid bara spela på den minsta möjliga insatsen. T.ex, om en sida har erbjudandet "Spela för 100kr, få ett gratisbet på 100kr" så istället för att spela 100kr så spelar vi kanske 200kr, så blir det inte som att vi försöker utnyttja deras bonus till max. Man ska också undvika att spela insatser med decimaler som t.ex 105,43kr. Det är mycket normalare att spela avrundade siffror som 100kr, 150kr, 200kr.. Det är också viktigt att vi spelar på populära marknader som NHL, premier league osv. En annan sak kan vara att inte göra uttag för ofta. Försök spara lite pengar på kontot så drar du inte till dig uppmärksamhet. Det finns ingen garanti för att inte bli limiterad, men med dessa tips är det mer sannolikt att du klarar dig undan det.